Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-04@03:10:44 GMT

اعلام داوران مسابقات کشتی جام باشگاه‌های جهان

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۲۹۵۷

اعلام داوران مسابقات کشتی جام باشگاه‌های جهان

اسامی ناظران و داروان رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی جام باشگاه های جهان اعلام شد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، ششمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی جام باشگاه های جهان روزهای ۲۶ تا ۲۹ آذرماه به میزبانی شهر بیرجند استان خراسان شمالی برگزار می شود.

 

اسامی ناظران و داوران این مسابقات به شرح زیر است:

سرپرست مسابقات: علی اکبر طهماسبی
دبیر سازمان لیگ و نماینده فدراسیون: عبداله فتوحی
رئیس کمیسیون داوران: ناصر فروتن
ناظر سازمان لیگ: محمدحسین تام
نماینده کمیسیون داوران: جواد کریمی
جدول نویس بین المللی: حبیب اله استحمامی
جدول نویس: بهزاد بدر- علی بدل خانی- سهیل امامی

داور درجه S۱: نیما صادقی (مازندران)
داوران درجه یک بین المللی: غلامرضا طاهرخانی (قزوین) مهدی آقاولی (تهران) مهدی بشیرزاده (خوزستان) مرتضی زورمند (البرز)
داوران درجه یک بین المللی (کنترلی): اردوان صاحب (خوزستان) کوروش تقی زاده (بوشهر) غلامرضا بهارلو (چهارمحال و بختیاری) بابک امجدی (تهران) کامران سلطانی زاده (تهران) محسن جلیلیان (منطقه آزاد اروند)
داوران درجه دو بین المللی: مسعود امجدی (تهران) محمدعلی احمدی (مازندران) عیسی سنگدوبینی (گلستان) حسین عسگری (تهران) سیفعلی سلمان پور (قم) علی خالق زاده (خراسان شمالی) عمران جباری (مرکزی)

کشتی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محاسبه هزینه حمل بار بین المللی

تین نیوز

در کل دنیا برای محاسبه هزینه حمل بار بین المللی یکسری عوامل مشترک را بررسی میکنند تا بر اساس آن قیمت حمل کالاها را محاسبه نمایند.

نحوه محاسبه اضافه بار هواپیما محاسبه هزینه حمل بار بین المللی

فرمول ثابتی برای محاسبه هزینه حمل بار بین الملی وجود ندارد و بایستی بر اساس عوامل مختلفی قیمت بدهیم.

هزینه های حمل بر مبنای ابعاد(طول، عرض، ارتفاع به سانتی متر)، وزن(به کیلوگرم) کشور مقصد تعیین میگردد.یعنی هم وزن واقعی بار ( همان چیزی که روی ترازو نشان داده می شود) و هم وزن حجمی معیار محاسبه قرار می گیرد.

به گزارش تین نیوز، بهترین راهکار برای اینکه بتوانید در سریع ترین زمان استعلام قیمت داشته باشید این است که اطلاعات بار را به کارشناسان فروش ما اعلام کنید تا شما را راهنمایی کنند. اما در ادامه یک سری فاکتورها آورده شده است که می توان با استفاده از آنها درک بهتری از قیمت های اعلامی داشته باشیم.

برای پیدا کردن قیمت بار اضافه همراه مسافر به صفحه نحوه محاسبه اضافه بار هواپیما مراجعه نمایید.

عوامل تاثیر گذار در قیمت

قیمت حمل به چندین عامل مختلف بستگی دارد و‌ بطور کلی فرموله کردن این عوامل در حال حاضر غیر ممکن است. و شما باید شرایط فیزیکی/ ‌زمانی بار و نوع حملتان را به ما اطلاع دهید تا بتوانیم قیمت دهیم.

اما برای اینکه قیمت حمل و نقل بین المللی تعیین شود به اطلاعات زیر نیاز داریم:

ادرس دقیق مبدا ادرس دقیق مقصد نوع بار وزن بار حجم بار نوع حمل

این موارد جز عوامل تاثیرگزاری برای تخمین زدن هزینه های حمل می باشند.

سایر عوامل موثر در محاسبه هزینه حمل

زمان آماده شدن بار و هزینه سوخت از فاکتورهای مهم در تعیین قیمت می باشند.مثلا نزدیک به سال نو میلادی یا شمسی معمولا قیمت افزایش پیدا می کند و یا مواقعی که قیمت سوخت بنا به هر دلیلی(جنگ، کمبود منابع و … ) افزایش پیدا می کند، نه تنها هزینه های حمل به شکل عجیبی بالا می رود بلکه اسپیس گرفتن هم کار سختی می شود.

محاسبه هزینه حمل برای بارهای بزرگ و سنگین(پروژه)

کلیه ی عواملی که برای تعیین قیمت در بالا از آنها یاد شد برای بارهایی است که وزن و ابعاد و مقدار نرمالی دارند. اما سوالی که مطرح می شود این است که به چه باری نرمال و به چه بارهایی بزرگ یا پروژه گفته می شود؟

در حمل دریایی بارهای نرمال معمولا در کانتینرهای ۲۰ و ۴۰ فوت قرار گرفته و جابجا می شوند.

به بارهایی که از لحاظ ابعادی در هیچکدام از کانتینرهای یک کشتی جا نشود یا اینکه وزن بار به قدری باشد که در یک کانتینر (حداکثر وزن ۲۰ تن)قرار نگیرد و یا اینکه محموله بیش از ۱۸ هزار تن باشد و به چارتر کردن کشتی نیاز داشته باشیم بارهای پروژه می گویند.

پس در حمل دریایی برای بارهای پروژه باید کشتی را اجاره کرد و بدست اوردن کرایه حمل برای چنین بارهایی دشوار است و به اطلاعاتی فراتر از انچه در بالا گفته شد نیاز است.

چارتر کردن هواپیما هم برای بارهایی که زمان تحویل آنها دچار محدودیت است و وزن و حجم بالایی دارند استفاده می شود که معمولا هزینه های بالایی هم دارند.

برای بارهای دریایی پروژه به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟ مدت زمان بارگیری یعنی تعداد روزهایی که برای انتقال بارها به کشتی لازم است. مدت زمان تخلیه یعنی تعداد روزهایی که لازم داریم تا بار را از کشتی خارج کنیم. و‌ اینکه ایا برای حمل بار کشتی کرین دار(جرثقیل) میخواهید یا بدون کرین. تاریخ آماده بودن بار تاریخ توافقی بین صاحب شناور و صاحب بار برای شروع بارگیری

این شرایط برای بارهای هوایی هم صادق است.چنانچه بارتان حدود ۷۰ -۸۰ تن است و میخواهید در یک لگ و با یک بارنامه حمل شود لاجرم بایستی بار را چارتر کرده و با یک هواپیما حمل کنید.در این شرایط هم حداقل به یک پکینگ لیست درست و دقیق نیاز است.اما بطور کل حمل چارتری هوایی کمی راحت تر از چارتر کردن کشتی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسابقات آزاد اهداف پروازی؛ عزیزیان قهرمان تراپ شد
  • اشک‌ها و لبخند‌ها در کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • جنجال‌سازان مسابقات کشتی مازندران در انتخابی تهران!
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • سرقت های سریالی قهرمان کشتی در تهران| نیما می گوید شکست عشقی خورد و ...
  • معرفی نفرات برتر کشتی شیرکوه
  • محاسبه هزینه حمل بار بین المللی
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد